Voditelji

Antonija Blaće

Diplomirana inženjerka grafičke tehnologije Antonija Blaće rođena je 02. listopada 1979. godine, a svoje je školovanje upotpunila školom za Odnose s javnošću. Jedna od najperspektivnijih mladih voditeljica, iza sebe već ima dugogodišnji voditeljski staž kao voditeljica najvećeg reality showa 'Big Brother', koji ulazi u svoju 6. sezonu, a koji će Antonija voditi, ovaj put iz Beograda.

Antonije Blaće omiljena je kako među gledateljima tako i u medijima, njezin zarazan osmijeh i optimizam u kombinaciji sa snalažljivošću, britkim humorom i svestranošću potvrda su voditeljskog potencijala koji uveseljava gledatelje RTL Televizije. U ulozi voditeljice dokazala se i u prvoj sezoni adventure showa Fear Factor, te kao voditeljica iznimno uspješnog projekta Večera za 5.

Njezina izražena spontanost, elokventnost i optimizam u kombinaciji sa snalažljivošću, britkim humorom i svestranošću, aduti su koji ovu mladu Šibenčanku svrstavaju među najveće i najbolje voditelje domaćeg TV prostora. Ambiciozna voditeljica postala je i ambasadorica Udruge "RTL pomaže djeci" gdje svojim pozitivnim stavom uveseljava i pomože mališanima kojima je to najpotrebnije.

Marijana Mićić

I dok već cijela Hrvatska, ali i regija „bruje“ da Antonija Blaće ponovno preuzima ulogu voditeljice ovogodišnje sezone Big Brothera, svi su se pitali tko će još, uz simpatičnu Šibenčanku, voditi najpopularniji reality show. Čast je pripala srpskoj mladoj talentiranoj voditeljici i glumici, 28-godišnjoj Marijani Mićić iz Beograda.

Marijani vođenje Big Brothera nije nepoznanica, jer je vodila tri sezone srpske verzije ovoga show-a, ali i tri sezone Celebrity BB-a.

Marijana je rođena 20. ožujka 1983. godine u Beogradu, a uz voditeljske angažmane glumila je i u mnogo srpskih serija poput 'Ljubav i mržnja', 'Jednostavan život 1 i 2', 'Srodne duše' te u mnogim drugim.

'Marijana i ja smo se „skužile“ na prvu i super se slažemo! Jako je simpatična i mislim da ćemo biti odličan tim!', zaključila je Antonija Blaće o svojoj novoj kolegici.

Završeno!
104.700 €

Facebook